The Cochrane Library Veri Tabanı Üyeliğimiz Yenilendi

Cochrane Library Veritabanı Kanıta dayalı Tıp veri tabanıdır. Sağlık hizmetlerinde yapılmış tedavi ve müdahalelerde kanıtlanmış araştırmaları, metodolojik ve tanısal testlerin de yer aldığı güncel bilgileri içeren kaynaklara dayalı veri tabanlarını tek bir çatıda toplayan çevrimiçi bir kütüphanedir. Hasta değerleri ve klinik uzmanlıkla ilgili araştırma kanıtlarını, sağlık hizmetleri ve girişimlerinin etkinliği üzerine yapılan uluslararası araştırmaları bir araya getirir. 130 ülkeden alanında lider ve saygıdeğer 37.000 araştırmacının klinik deneyleri, metodları, teknolojileri ve ekonomik değerlendirmelerini içeren Cochrane Library’de 1.5 milyondan fazla deneyler (trials) veri kaydı, 8000’den fazla Cochrane sistematik incelemesi ,2.400’ten fazla Protokol, 120’den Cochrane Editoryal bilgiler, 26 özel konu koleksiyonu, 200.000’den fazla Epistemonikos Sistematik İncelemesi, 1900’den fazla Clinical Answers- Klinik soru ve cevap bulunmaktadır.

Güncellenen veri tabanı sayfasına erişim için, tıklayınız.

Sevgili Kütüphane Kullanıcıları,