SAYISAL KiTAP: Türkçe Sayısal Kütüphane Deneme Erişimi

SAYISAL KiTAP: Türkçe Sayısal Kütüphane 31 Ocak 2023 tarihine kadar erişimini açılmıştır.

İçeriğinde; Atatürk'ün Bütün Eserleri koleksiyonu, Abaküs, Alef, Alis, Ankara Üniversitesi, Arkeoloji ve Sanat, Bilgi Yayınevi, Bilim ve Gelecek, Bulut, Ceres, Edebi Şeyler, Edisyon Kitap, Ege, Evrensel, Galeri Nev, Gerlach Press, Gita, Günışığı, Homer, İş Bankası, Kafe Kültür, Kaynak, Kelime, Kırmızı Kedi, KodLab, Literatür, Lena and Mama, Logos, Maya,  Mylos Yayın, Nika, Nesin Yayınevi, N. Erbakan Üniv., Notos, ODTÜ, Optimist, Öteki, Ötüken, Pusula, Redhouse Yayınevi, Sadberk Hanım Müzesi,  Sis, Sıfır Bir,  Sosyal Araştırmalar Vakfı, Tarih Vakfı,Tekir, Tudem, Varlık, Yapı Kredi, Yordam, Zoe gibi seçkin yayınevlerinin elektronik kitapları bulunmaktadır.

221B Polisiye, Anlatıcı, Bilim ve Ütopya, Episode Yerli, Episode Yabancı, HR İnsan Kaynakları, tüm sayılarıyla Notos Dergisi, Öykü Gazetesi, Plak Mecmuası, Sözcükler Edebiyat Dergisi, Toplumsal Tarih Dergisi, Varlık Dergisi, Yapı Kredi 'nin Cogito ve Kitap-lık dergileri de platformumuzda yer almaktadır.

Akbank Sanat Yayınları, ART Unlimited Sanat Dergisi, Bikepedia Dergisi, BRIQ Journal,  Akdeniz Akademisi, Keçi Edebiyat, Kültürel Mirası Koruma Derneği, SineFilozofi Dergisi, Tema Vakfı ve Terakki Vakfı Okulları e-kitap ve e-dergileri de açık erişim olarak kullanıma sunulmuştur.

Erişim için tıklayınız.

*Deneme erişimi, TUDEM ve Günışığı Kitaplığı yayınlarını kapsamamaktadır.

Kullanım kılavuzlu için tıklayınız.