Ramazan Bayram Tatili Kütüphane Çalışma Saatleri Hakkında

Değerli kullanıcılarımız,

Ramazan Bayramı tatili dolasıyla kütüphanelerimiz 06.04.2024-14.04.2024 tarihileri arasında kapalı olacaktır (Tıp fakültesi 2. kat 7/24 çalışma alanı da 07.04.2024-12.04.2024 tarihleri arasında temizlik sebebiyle kapalı olacaktır).

Bu tarihler arasında iadesi gelen kitaplarınız bayram sonrasındaki hafta içine kadar uzatılmıştır.

Kitaplarınızın güncel iade tarihini https://books.uskudar.edu.tr/yordam/?p=2&dil=0&devam=2f796f7264616d2f#girisFormKapsayan adresinden giriş yaparak görebilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız ya da ilk kez şifre alacaksanız, yine aynı adresindeki Şifremi Unuttum / Belirlemedim alanına tıkayıp, yeni şifre alabilirsiniz. Araştırmalarınız için kütüphane web sayfası üzerinden tüm kaynaklar alannda arama yapabilir ve kaynaklara çevrim içi ulaşabilirsiniz.

İyi bayramlar, iyi tatiller dileriz.

Sevgili Kütüphane Kullanıcıları,

(Instagram: uukutuphane, Twitter: uukutuphane)

Dear Library Users,

(Instagram: uukutuphane, Twitter: uukutuphane)