EBSCO eBook Academic Collection Veri Tabanı Erişimi Hakkında

Veri tabanı üyeliklerimiz, İhtiyaçlarımız doğrultusunda genişlemeye devam etmektedir. Bu sebeple EBSCO eBook Academic Collection veri tabanı'na üyeliğimiz gerçekleştirmiş ve erişime açılmıştır.

EBSCO eBook Academic Collection

Kullanıcı sınırı bulundurmadan 213.740’tan fazla e-kitaba erişim sağlayan EBSCO eBook Academic Collection hem sayı hem de içerik bakımından son derece kapsamlı bir disiplinlerarası tam metin e-kitap veri tabanıdır. EBSCO eBook Academic Collection’ın sunduğu kapsamlı içerik, araştırmacıların ihtiyaçlarına en uygun kaynaklara en hızlı şekilde erişmelerini sağlamaktadır. Kullanıcı dostu ara yüzü ve kullanımı kolay yönetim araçları ile akademik kütüphaneler için vazgeçilmez bir kaynak olan koleksiyon, içerdiği tüm e-kitapları sınırsız kullanıcı erişimi ile sunmaktadır ve yeni kitaplar ek ücret ödenmeden koleksiyona düzenli olarak eklenmektedir.

İçeriğinde;

Erişim adresi için tıklayınız.