AMBOSS - Tıp Fakülteleri Platformu Deneme Erişimi Uzatması Hakkında

Tıp Fakülteleri için soru bankası niteliği taşıyan AMBOSS veri tabana deneme erişiminiz 30 Kasım 2022 tarihine kadar uzatılmıştır.

2012'de hekimler tarafından, hekimler için geliştirilen AMBOSS, onların mümkün olan en iyi bakımı sağlamalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. AMBOSS, 20.000'den fazla tıbbi konuyu içeren interaktif bir kütüphane ve 6.000'den fazla klinik vakaya dayalı soru içeren birbiriyle bağlantılı bir Soru Bankası başta olmak üzere çeşitli bileşenlere sahip dijital bir kaynaktır. Öğrenciler, eğitimciler ve hekimler, eğitimlerinin birçok aşamasından geçerken öğrenme hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için AMBOSS'taki araçları kullanırlar. AMBOSS sadece bağımsız çalışma için yararlı olmakla kalmamakta, aynı zamanda tıp fakültesi müfredatlarına başarıyla entegre edilmiş, yöneticilere ve eğitimcilere öğrencileri eğitme çalışmalarında destek olmaktadır.

Kayıt için tıklayınız.